كوو-الامير-وول
نتمنى لكم افضل الاؤقات

في منتدانا كوو-الامير-وول هلا وغلا فيكم
لعن الله
مفتي الديار
السعودية


فراخ كنتاكي Images?q=tbn:ANd9GcTcZtjmFK2wcDjUm2vwEryfjEt6gOQf0imphwoEWWwYneRQZqhOikRgQ4Mv1A
كوو-الامير-وول
نتمنى لكم افضل الاؤقات

في منتدانا كوو-الامير-وول هلا وغلا فيكم
لعن الله
مفتي الديار
السعودية


فراخ كنتاكي Images?q=tbn:ANd9GcTcZtjmFK2wcDjUm2vwEryfjEt6gOQf0imphwoEWWwYneRQZqhOikRgQ4Mv1A
كوو-الامير-وول
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


هو منتدى شبابي مستقل ذات طابع عام
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولGames Online
Cool Dark Blue 
Pointer Glitter

 

 فراخ كنتاكي

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
the Wolves
تاج على روسكم
تاج على روسكم
the Wolves


عدد المساهمات : 111
نقاط : 10262
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 24/08/2010
العمر : 29

فراخ كنتاكي Empty
مُساهمةموضوع: فراخ كنتاكي   فراخ كنتاكي Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 25, 2010 4:32 pm

انهارده هنعمل مع بعض فراخ كنتاكي
.
الطريقة ديه عرفتها من شيف يسري في برنامج من كل بلد اكلة
.
و لما عملتها لقيت انها زي فراخ كنتاكي بالضبط بس من غير زفارة
.
اصل لما باكل فراخ من كنتاكي بحس ان فيها زفارة كأني باكل سمك
.
بس الطريقة ديه انا مجرباها
.
و عجبت تامر اوييييي
.
و الاهم انها تناسب الزوجة العاملة لانها مش بتاخد وقت خالص لا في التتبيل و لا في التحمير
.
.


.
.
"المقادير"
.
*التتبيلة*
.
ماء بصلة كبيرة
.
اربع فصوص ثوم مهروس ناعم جدا
.
ملعقة كبيرة كسبرة ناشفة مطحونة ناعمة
.
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
(عصير لمونتين)
.
2 ملعقة كبيرة خل
.
للي بيحب الشطة ممكن يضيف ملعقة او ملعقتين شطة
(حسب الرغبة)
.
2 ملعقة كبيرة سماق
(لو مافيش مش مشكلة)
.
*******
.
فرخة مقطعة 10 قطع بالعظم
(يعني الاجنحة لوحدها و الصدر 4 و الورك 4)
.
كوب دقيق ابيض
.
2 كوب دقيق اصفر
(لو مش عندك سوبر ماركت كبير يبقي من عند العلاف)
.
3 بيضات
.
ملح و فلفل
.
زيت غزير للقلي
.
.
"الطريقة"
.
نجيب فرخة و نشيل الجلد منهاو نقطعها 10 قطع
و بعدين ننغزها بالسكينة
(علشان تشرب الخلطة)
.
و نحط الفراخ في التبيلة و نقلبها كويس فيها علشان نضمن ان التتبيلة وصلت كل مكان في الفرخة
.
و تتبل مده لا تقل عن 16 ساعة
(يعني ممكن نتبلها من بليل و تتاكل تاني يوم علي الغداء)
.

.
.
و تاني يوم بأه عند التحضير للاكل
.
نحط كوب الدقيق الابيض في طبق و البيض المضروب بالملح و الفلفل في طبق و كوبين الدقيق الاصفر في طبق
.
و نبدأ بأه
.
نحط قطعة الفراخ في الدقيق الابيض
و بعدين في البيض
و بعدين في الدقيق الاصفر
.
و هكذا هتي تنتهي الكمية
.
و بعدين نحطهم في حلة فيها زيت غزير سخن
و نسيبها علي نار هادية مده مش اقل من 10 دقائق
.

.
.
و بعدين تطلعيه علي ورق ماص للزيت
.
و ممكن تعملي معاه سلطة كول سلو و بطاطس محمرة و تبقي كده اكلة تمام
.
ممكن مكرونة للي هيكون عنده نفس تاني ياكل
.
اصل الفراخ كده لوحدها تشبع
.
و بالهنا و الشفا



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://coo-alameer-ool.yoo7.com
limooo22

limooo22


عدد المساهمات : 59
نقاط : 9387
السٌّمعَة : 50
تاريخ التسجيل : 21/07/2011

فراخ كنتاكي Empty
مُساهمةموضوع: رد: فراخ كنتاكي   فراخ كنتاكي Icon_minitimeالخميس يوليو 21, 2011 4:05 pm

بيض الله وجهك يا غالي ..

مجهود كبير ماهو غريب عليك ..

ما قصرت ..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ كنتاكي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كوو-الامير-وول :: المرأه :: تعلمي الطبخ-
انتقل الى: